Servis

Nudimo servis u garantnom roku uz predočenje računa za artikle koji su kupljeni u Maestral Centru.

Kvarovi koji nastanu nepravilnom uporabom, nemarnim odnosom prema proizvodu i mehaničkim oštećenjem ne ulaze u garanciju niti ih preuzimamo na servis.

Garancija na proizvode iz našeg asortimana je 1 godina izuzev punjivih baterijskih uložaka i strujnih adaptera na koje vrijedi garancija 6 mjeseci. Tvornička jamstva koje je proizvođač službeno naveo za pojedini proizvod (nakon 1 godine od kupnje), ostvaruju se slanjem proizvoda proizvođaču o trošku kupca.

Maglite servis: Zamjenski dijelovi su naplaćuju prema važećem cjeniku za servisne djelove.

Ne primamo na servis baterijske svjetiljke kojima su iscurili baterijski ulošci.

Rad servisera se naplaćuje 20,00kn po nalogu.

Victorinox servis: Kod nas na servisu moguće je zamijeniti obloge na Victorinox nožićima, te opruge na škaricama i kliještima.
Također u ponudi imamo sve zamijenske djelove za nožiće (čačkalice, pincete, alkice, pribadače, odvijače itd...) PREGLEDAJ

ODRŽAVANJE Victorinox nožića

*Ako Vaš nožić dođe u kontakt sa slanom vodom,obavezno ga isperite u mlakoj slatkoj vodi, pustite da se dobro posuši te mu utore namstite Victorinox mašinskim uljem.

* ako se svakodnevno koristite svojim nožićem,s vremenom se skupi nećistoća i prašina, utore ispuhnite sprejom za ispuhivanje prašine (ima ih za kupiti u trgovinama za računala) te ga namastite Victorinox mašinskim uljem.